AKTUÁLIS


ÖSSZES  |  KÖZÉRDEKŰ  |  KORONAVÍRUS  |  MEGHÍVÓ  |  SPORT  |  KÖZÜZEM  |  SAJTÓ  |  PÁLYÁZATOK  |  ÁLLÁS  |  VÁLASZTÁS  |  ADÓÜGYEK  |  HIRDETMÉNY


Második helyezést ért el a Gelato World Tour fagylalt világverseny európai döntőjében Somogyi Renáta különlegessége.

A gyenesdiási Bringatanya il mio cioccolato, vagyis az én csokoládém nevű fagylaltja így az egyik európai résztvevője lehet a szeptemberi világdöntőnek.

Somogyi Renáta receptje szerint a fagylalt alapja Sao Toméból származó kakaóból készült 70,5 százalékos étcsokoládé, amihez maracujagyümölcsöt tettek, a tetejére pedig karamellizált ostyalap és kakaóbabtöret került.

Forrás: hvg.hu

Infoblokk Kedv Final Felso Erfa

Magyarfaluprogram Logo