KÖZSÉGHÁZA


KEHOP 1.2.1-18.2018-00163

Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata és a Forrásvíz Természetbarát Egyesület konzorciumi partnerségben 2019-ben sikeres pályázatot nyújtott be KEHOP 1.2.1. számú projektre. A pályázat eredményeként 2020-ban lehetőség nyílt arra, hogy a 2017-ben készült Települési Klímastratégia alapján egy egész évet felölelő lakossági szemléletformáló programsorozat valósuljon meg Gyenesdiáson.

Természetesen a pályázat legfontosabb célja, hogy az egész éven át zajló rendezvényekbe kapcsolódva javítsunk saját és családunk környezetbarát viselkedésén, legyen szó élelmiszerfogyasztásunk és közlekedésünk átgondolásán át egészen az energiahasználati szokásaink megváltoztatásáig. A programsorozat számos előadást, közösségi rendezvényt foglal magába, de természetesen a fiatalabb generációkhoz is szól különböző tanulmányi kirándulások révén.

A programsorozatról rendszeresen adtunk tájékoztatást a Gyenesdiási Híradó hasábjain, valamint az Önkormányzat weboldalán és Facebook oldalán. Az ingyenesen látogatható programokra, eseményekre ezúton is nagy szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 A pályázattal kapcsolatban további kérdés esetén is várjuk érdeklődését:

Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata, Tel.: 83/312-737/100

 


KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK

Általános tájékozatató plakát
Klímabarát szakkörök plakátai
Rendezvények
Tanulmány kirándulások
 Az ezerarcú erdő védeleme c. kiadvány
Gyenesdiási környéki allergén és özönfajok bemutatása c. kiadvány
   
   
   
   

Magyarfaluprogram Logo