GYENESINFO


A Diási Játékstrand a Balaton egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol családbarát szolgáltatások, szórakoztató animációs programok ígérnek élményteli napokat.

Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyával mindez ingyenes.

Diási Játékstrand*****

A balatoni strandok egyik legszebb és legaktívabb strandja a családbarát Diási Játékstrand. Kínálata, szolgáltatásai:

Gyerkőcöknek, babáknak: játszótér sok-sok játékkal, Balaton élővilágával kapcsolatos foglalkoztató tábla, óriáscsúszdán egy ingyenes csúszás (a gyerekjegy mellé), természetes gyerekpancsoló mediterrán hangulatban, animátorok szervezésében minden nap játékos programok, sportversenyek, mini-diszkó, társasjáték kölcsönző, baba-mama szoba (pelenkázóval, cumisüveg melegítővel, mikrohullámú sütővel) stb.

Sportos strandolóinknak: strandröplabda-pályák lelátóval és éjszakai világítással, strandfoci-, streetballpályák, teqball, asztalitenisz, tengó, petang, szabadtéri sakk, malom és egyéb játékok, a nyílt vízfelületen kialakított vízilabdapálya, fejelő kapuk, vízikosár, és -röplabda, vízi aerobic, sportversenyek animátoraink szervezésében.

Pihenni vágyóknak: napozóstég, tágas napozófelület, melyet árnyas fák öveznek.

Szórakoztatásról, információszolgáltatásról, programajánlatokról a Strandrádió gondoskodik.

Továbbá: sportszerkölcsönzők (vízibicikli, kajak, sup), élménypark, ingyenes internet, információs pont, színvonalas éttermek, büfék.

Mozgáskorlátozottak számára strandi kerekesszék áll rendelkezésre. Kérjék nyitvatartási időben a pénztárnál a személyzettől.

Az autósokat ingyenes, részben árnyékos autóparkoló várja, a kerékpárosok részére fedett tároló áll rendelkezésre. Strandoló vendégeink értékeire a Polgárőrség felügyel, de zárt értékmegőrző szekrényekben is biztonságba helyezhetik.

A strand évről-évre a legmagasabb 5 csillagos minősítést éri el a Kék Hullám Zászló strandminősítésen, illetve a korábbi években megkapta a legtöbb pontot elérő strandként a megtisztelő Balaton legjobb strandja, illetve a Balaton családbarát strandja címet is; a szakmai zsűri a járványhelyzetben a Balaton legfelkészültebb strandjának ítélte meg.

A strand SZÉP KÁRTYA elfogadóhely, a fizetés bankkártyával is lehetséges, illetve Gyenesdiás Plusz kártyával ingyenesen látogatható.

Pénztári nyitvatartás (Strandpénztár: 83/316-007; a telefonszám csak strandszezonban üzemel):
Nyitva tartás: Elő-, és utószezonban 8:00 – 18:00 (06.09-06.30; 08.21-08.31.), Főszezonban 8:00-19:00 (07.0.1-08.20)
Gasztrojegy váltása zárás előtt két órával lehetséges.
Belépő árak, bérletek ide kattintva.
Cím: 8315 Gyenesdiás, Strand u. 3., GPS: N 46.7611 E 17.2902

Várjuk sok szeretettel csodálatos és élményteli strandunkon!

TEGYEN EGY VIRTUÁLIS TÚRÁT STRANDJAINKON!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A STRANDOKRÓL: 

  • Jegyárak
  • Iskolás csoportok és sportkörök részére kedvezményes belépő: kérelem alapján a belépést megelőzően 1 héttel  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldve.
  • Nagycsaládosok részére kedvezmény: kizárólag NOE tagkártya felmutatásával vehető igénybe
  • Napos Zala kedvezmény: Pacsa és Szentgrót vidékének állandó lakosai számára lakcímkártya felmutatásával.
  • Hírek, programok, események
  • Strandkamera Diás Játékstrand
  • Bővebb információ a Diási Játékstrandról.

DÍJAK, EREDMÉNYEK:

ELÉRHETŐSÉGEK:
Gyenesdiás, Strand utca, 06 83 316 007 

Gyenesdiás, ahol a napsütés már csak ráadás!

Infoblokk Kedv Final Felso Erfa

Magyarfaluprogram Logo