Gyenesdiás Nagyközség Díszpolgára

1956-ban született Gyenesdiáson. Iskolái elvégzése után 1985-től kisiparosként dolgozott a térségben. 1989-2016 között a vonyarcvashegyi Víziközmű Társulat intézőbizottságának tagja volt, mely Gyenesdiáson is végezte a csatornázásokat.
1990-ben testvérével megalapították közös vállalkozásukat a máig sikeres Horváth-Ép Közmű-, Út- és Mélyépítő Kft-t, majd 2004-ben a Kehida Termál Kft-t, amely ma már országosan ismert és elismert wellness fürdőként és hotelként működik.

Cégvezetőként és magánemberként korrekt, segítőkész, aki méltán vívta ki kollégái, üzleti partnerei elismerését. Számára az adott szó legalább olyan fontos, mint az írásban foglalt szerződés. Mindig lényeges számára a kifogástalan produktum.

Községünkben 1990-2019 között 29 évig volt tagja Képviselő-testületünknek és Pénzügyi Bizottságának elnöke.

Élettapasztalatával, józan, megfontolt gondolkodásával sokszor segítette testületünk munkáját. Bölcs, higgadt tanácsaival sokszor segítséget nyújtott egy-egy nehezebb feladat elvégzésekor. Több alkalommal anyagi és tárgyi felajánlásaival járult hozzá rendezvényeink sikeréhez, de soha nem feledkezett meg a rászorulókról sem, egy-egy nagyobb adomány formájában.

Gyenesdiási lakosként a térség iránt elkötelezett

Magyarfaluprogram Logo